vinn en spahelg för två

Tävla om en övernattning på Vadstena klosterhotel med måltider och spa.

På Vadstena Klosterhotel i Östergötland kombineras historiens vingslag med modern design. Bo som Heliga Birgitta i medeltidsstaden som andas mytomspunnen svensk historia, ät middag i munkarnas gamla sovsalar och avnjut spaavdelningen där du omfamnas av värme och ro. 

I vardagens allt snabbare tempo kan det vara svårt att hinna med sig själv. Jobb, barn och vardagssysslor tar det mesta av tiden. Vi hinner sällan med att stanna upp och ta hand om oss själva, vilket leder till att vår energi ständigt dräneras. Prova därför att byta miljö till ett lugnt och stressfritt spahotell över en helg med någon du tycker om.

vadstena_klosterhotel_spa.jpg

Att bli ordentligt ompysslad och få rå om varandra några dagar ger ny energi för lång tid framöver. En avslappnande miljö Vadstena Klosterhotel och Spa är inrymt i Den Heliga Birgittas kloster och Birger Jarls furtstepalats, vackert beläget vid Vätterns strand. Här kombineras historiens vingslag med modern design, god mat och sköna spa. När du kliver in i Vadstena klosterspa omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen får en chans till återhämtning i simbassäng, ångbad, bastu och heta bad – såväl inomhus som utomhus.

Tävla och vinn 

Nu har du chansen att vara med och tävla om en njutningsfull vistelse på Vadstena Klosterhotel med någon du tycker om. I vinsten ingår ett spadygn för två personer på Vadstena Klosterhotel med ett hotellrum, frukost och inträde på Vadstena klosterspa till ett värde av 
3.900 kronor.

Läs mer på klosterhotel.se. För att tävla ska du senast den 30 november motiverar varför just du ska vinna. 

Namn *
Namn